Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Asadu i Rusima što nisu dozvolili libijski i egipatski scenario..
sve sto su dobili jeste novi irak.
pa trebalo je samo da Assad ode..sad će dobit sranje jer jedan čovjek nije htio da napusti vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad kad se navale vracati porazeni dr.mr akademci u BiH..
Ako uspiu proci provjeru SAA i Rusa.
bilo je i zescih pa su danas male mace, tako da ce se isti da vrate svojim starim obicajima, flasa i sank ce im drustvo da prave.
Bravo
Bar je stalo ubijanje
'Ajde neka, samo sad pizda mu materina, da vidimo kol'ko ćete ga držat... Nemoj da bidne k'o Palmira ...!!!
U potrazi za kredit? U potrazi za financiranje? brige nema više što je vaša pomoć je napokon ovdje, trenutno nudimo kredite za svakoga na 2%. Kontaktirajte nas sada na [email protected] i ti ćeš imati svoju kredit odobren u roku od 3 sata od primjene.
Objavljuju vec mjesecima jedni ulaze drugi izlaze pa obrnuto taj Alepo kao gradska kurva bez kraja. Taj Asad i Sirija ni za 50 godina nece biti drzava nicega, borba za nista i nikoga. Vecina stanovnistva se nikada nece vratiti u Siriju i u cem se svodi ta drzava i za koga. Majmuni bi prije odustali.
cestitke
Velika pobjeda slobodarskog svijeta, veliki poraz novog svjetskog poretka, američkog imperijalizma i terorizma. Bravo Assade, bravo za za Sirijsku armiju!
ispusise ga bosnje..
pocetak kraja kojeg nema...
baš to ... početak, jer sad USA tek ulazi u rat
@buffer me nece uc u rat neg ce ovakva "slobodna" sirija postat ko irak, koja ce od normalnih napravit teroriste zbog stolice jednog covjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo!