Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovoga sto lupeta da se cionisti i ameri boje vehabija... pa ti talibani su njihove sluge... u Siriji su saveznici Izraela, a uništavaju sve pred sobom
Ima li i jedna zemlja sem IR IRAN da javno putem svih medija ponizava ameriku i SAD, pa ljudi cirkuz im prave od onih bespilotnih, protjerali im ambasadu ko zadnje k.e.r.o.v.e i u svakom momentu ih provociraju a ovi sve sto mogu da urade je nametanje sankcija putem onih koji nesmiju ni slovo a reci ... Vidim ima neki TALIB i Zivko koji neznaju dalje od nosa ali su svjesni da je iran mocan i da ih strah spopane na samo spominjanje rijeci IRAN, porucujem im da se ne boje iranci nikog ne napadaju ali nedaju ni sebe..
@talibe moj dobri, cionizam je u medjuvremenu strahovito evoluirao i ta tvoja srednjevjekovna predodzba o cionizmu je jako davno prevazidjena ! moderni cionista je danas profesor na fakultetu, sef razvojnog odjela u firmi koja se bavi visokim tehnoligujama, cionisti danas salju ljude u svemir, istrazuju crne rupe, bave se genetikom i nanotehnologijama ... vrijeme leti, stari moj, a dobro bi bilo da i vi mudzahidi malo uhvatite korak sa vremenom !
Malo ko od vas zna da su i kršćanski i jevrejski cionisiti radikalni tumači Starog i Novog Zavjeta.Koji misle da moraju uspostaviti Izrael po uzoru na onaj kojem je vladao David.Neki od ciljeva su vraćanje Izraela na takozvane staro-biblijske granice.Pa građenje 3.hrama tkz. Hejkela.I zadnji cilj je proglašavanje kralja - mesije.Glupi protestanti misle da će to biti Isus a glupi jevreji neko iz Davidove loze.Muslimani znaju da će to biti dedžal. Ampače slab si ti cionista ako kažeš da nisi 'vjernik'.Da nisi domar u jednoj od njihovih zgrada? :)
ko je vladao Rimskim carstvom: a) Rimljani b) Jevreji
@ ampak Najslađe mi je kada vidim "kršćanina" čijeg su mesiju ti isti koje braniš (Jevreji) skuckali na križ po kratkom postupku. Ah šta novac radi. Mislim ipak valja radi novca pognuti glavu i zavući je duboko u Izraelski čm4ki.
@denzel, lako je bilo iranskim Hodzama uzeti taoce iz americke ambasade, sto je protivno svim zakonima i moralnim normama i sakriti se iza njih, ne ?! u slucaju Sirije, Hodze su rekli da ce svaki napad na sirijske Siite smatrati napadom na sebe i da ce promptno odgovoriti ! pa nije valjda da je jedini odgovor tehheranskih Hodza bio onaj nesretnik koji se roknuo eksplozivom u Ankari ?!
da li se je iko ikada (od ovih cio-vehabistickih ahbaba) zapitao sta se desilo sa prvom vojnom akcijom delta force-a, poznatom pod kodnim nazivom "operation eagle claw", i zbog cega nikada, do dana danasnjeg, nije pokusana niti jedna slicna akcija?! jedan hint, a citirat cu sejha ahmeda didata r.a.: "...desio im se imam homeini k.s. ...".
Iran 20 godina samo dobro tekbira dok Suije ginu u borbi sa cionistima
meho moj sto se mene tice neka amerikanci stoje tamo mozda ce preci na islam i mozda ce prestati zapisavati kur"an. Ko zna svasta se moze desiti hihihihhihihihhih, a mozda vi mislite da je i obama sunija ihiihhihihihhihihihih. Sta si ti meho sunija,sija ili nista hihihiihihiihhiihih??????
Zao mi je pojedinaca ala zivko i ampak, danima se bore protiv irana na ovom portalu ali uzalut vidim stalno su u minuse hehehe i nikako da shvate da iranu ni amerika nesmije nista a da ne pominjem k.o.p.i.la.d izraelsku. Zapamtite IRAN je sila a to da nije tako bio bi pregazen kao irak i libija.
@salmire, tipicno Sijitsko razmisljanje, srusimo Tursku i Saudiju i prosirimo Sijitski uticaj i na te zemlje.
Ja sam sunija ali nemogu protiv srca zar je lose sto iran napreduje i sto amerikancima pije krv na slamcicu ,zar je dobro sto saudiski kralj ima na milijarde dolara u americkim bankama,rasipa se po evropi i sto je pustio americku cizmu na saudisko tlo. Nemojte mi reci da se to poklapa sa propisima islama i da tako treba da bude. Sadam Husein rahmetli je bio sunija pa nije valjao amerikancima i saudijcima tako isto vazi za rahmetli Gadafija ali doci ce vrijeme past ce kralj i 34 princa abd.
@Klavikula jaran @talib je vas Siite fino upitao, hoce li sada Iran KONACNO nesto uciniti jer su iranske Hodze vise puta rekle da svaki napad na Siriju znaci i napad na Iran ?! a mozda ce Iran reci na se napad nije ni desio pa nema razloga za intervenciju ? jos, sa vama Sijama ni u crkvu ni u dzamiju ...
sve je to snimljeno u turskom studiju sa turskim glumcima a pare za produkciju daje Saudija, Katar i Emirati
danas mi ga ampak nije zabio u šuppak pa sam malo nervozan...ampak, jedva čekam da mi dodješ i da mi ga zabiješ a da ti ga onda kad mi ga izvučeš iz šuppka pop.u.šim mmmmmmm
@Realnost sije uvijek znaju sta je najbolje za sunite ?! moj ti, a kada suniti u Iranu ili Siriji spomenu rijec "ljdska prava" ili cak "vjerska prava", zavrse na kranu kao dileri heroina ... nego, Talibe jarane, reci mu ti, pa nisam ja odvjetnik potlacenih sunita u siitskim drzavama