Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ja sam siguran da ovo vojska Sirije nije uradila, to jest bas suprotno, to su ove horde pobunjenika i terorista napravile, optuzujuci legalnu vojsku i na taj nacin hoce da izazovu jos veci haos i pokolju u Siriji. Isto tako, ovo mogu biti i strani placenici, da bi izazvali zgrazanje naivnog naroda koji samo bleji u TV i veruje sve sto prenosi CNN i BBC.
Bosnjaci su rasturili BiH uz pomoc Amerike i NATO-a.. Libijska opozicija je unistila-razorila Libiju uz pomoc NATO snaga.. Sirijska opozicija poziva Nato da im razori zemlju. Kakvi su to ljudi koji traze stranog okupatora/neprijatelja da dodje i da im zemlju unisti ? Odgovor-nikakvi..
Krščanski teroristi izvršili napad na džamiju u Belgiji i ubili Imama džamije na najzvjerskiji način spaljivanjem. krščanski terorizam u drastičnom porastu nakon masakra žena i djece od strane krščanskog teroriste u Afganistanu pripadnika oružanih snaga Amerike.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago !
A što ne bi malo saudiski gofnari sa stomačinama i guzovima za dva cica sada išli da malkice okrvave gaće. al za to trebaju mošnje.
Arapi mlate jedni druge, što mi tu možemo? Da zapad intervenira, pa da im onda bude kriv. Kao što reče netko gore, neka im interveniraju muslimanske zemlje ako hoće. Samo ih nije briga, to je problem. Pa ne može ni zapad stalno glumiti policiju.
sirijska opozicija je skupina americkih placenika.na jordansko-sirijskoj granici se nalazi baza gdje cia,mosad i francuzi treniraju,finansiraju i naoruzavaju suni borce i salju ih da podrivaju legitimnu sirijsku vlast,a u cilju izoliranja irana.
Mrs djubrad prodana.Hocete da neko dobije rat za vas a poslije da vi dokrajcite sto je preostalo.
Ameri su intervwnisali u bosni zbog drugih razloga cuj onog kretena sto govori za helikppter haha srusili jedan chinook helikopter a usa ih ima najmanje 10 000,sta sirija I iran immaju?olupine ruske bas kao I saddam
AMERIKANCI GURAJU PO SVIJETU AKCIJU \"RACAK\" ZADNJIH 20 GODINA. POBIJU SAMI SVOJE DA BI IZAZVALI AMERICKU (NATO) INTERVENCIJ KOJA IH JE I UVALILA U SVE OVO. PORVALJENO BA !!!
no nafta-no udari
http://www.youtube.com/watch?v=nUhVXK6T3Vw&list=FL6imPQZEkscxXErmTUdznaA&index=2&feature=plpp_video
HEJ GLUPSONE, VELIŠ DA SIRIJA NEMA NEŠTO NAFTE, A BOZNIJA I HERCEGBOZNIJA SU IMALE NAFTU PA SU RADI TOGA AMERI DOŠI SA INDIJANSKIM TOMAHAVKOM. JA SVAKAKVIH BUDALA NA OVOM POSTU. BOLI VAS SVE ZA SIRIJSKI NAROD, BAVITE SE KRUPNIM POLITIZIRANJEM
jbm ti ja um rlu ma jku za markale