Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASADE NEDAJ SE BRAVO ZA TEBE TI SI BIJO PRIMJER GDJE SU SE NARODI SLAGALI BEZ OBZIRA NA VJERU KO I KOD NAS .AMERIKA TO RADI KO I KOD NAS STO SRUŠISE NEDAJ SE GAMADIMA ,,
Ovim činom su savezničke pobunjeničke snage pokazale visok stepen hrabrosti i dostojanstva.
@sr_chavez / Ima nešto što Srbi ne mogu da dokuće kada su u pitanju Sirija i Irak.Svaki pametan musliman iz bilo kojeg dijela svijeta nije podržavao svrgavanje Sadama Huseina zbog ravnoteže snaga u tom dijelu svijeta.Sada imamo dole to što imamo.Šiitski Iran teži da preko Iraka i Sirije izađe na Sredozemno more i time povrati staru slavu perzijskog carstva.Muslimanima to ne ide u prilog jer šiiti nisu muslimani iako se tako predstavljaju.Time nanose ogromnu štetu muslimanima,kao rak rana u tkivu
Ne postoji Sirijska opozicija nego proxy terorističke falange. Ne volim ruse ali u Siriji su definitivno Dobri dečki, za razliku od NATO-a i i zaljevskih isprdak monarhija.
Dakle podrzavaš ubijanje djece i ubijanje civila? Pošto to "dobri" rusi rade u Siriji, isto kao i NATO da ne bude zabune.
Potpuno si zalutao !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa brate organizujte ebene izbore i ako pobijedi, nabijte si u guzicu :V
Jeste kad bi pasce asad tako lahko dalo stolicu
@Dobri_B ......http://www.kurir.rs/planeta/sirija-kao-sarajevo-1914-rusija-je-spremna-a-da-li-erdogan-zaista-zeli-rat-clanak-2061915
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije frajer, a ima i troskove, zena mu je Englskinja!
...arapski islamistički budalaši. eto, dali su "ostavke" i gadafi i saddam. pa im narod, a i tamo zatačeni stranci, gubi glave od "sreće".
commie@Ovo nije ni Libija,a ni Irak!Ovdje je sasvim nešto drugo,Sirija je nešto posebno.Saznat ćeš već,pred nama je!
...ja. unjia je 80% pučanstva posvršavalo šule po europi i ameriki. šveđani, takorekuć.
"To je naše temeljno pravo da biramo šta želimo za našu državu." I onda se skupe krezavi polupijani đikani na klixu i palamude "podrška asadu"
...vazdan se moreš pridružit "halifi". ni prvi, ni zadnji.
ne vidim razlog zašto se upuštas u raspravu kad kao prvo nisi kompetentan i nemaš predstavu šta se dešava u Siriji uopšte? Aha zaboravio sam, ti si onaj lik što svaki clanak komentariše, besposlicar stari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ne zele,onda satrat govna i gotova stvar...