Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba sa Sunitskom teroristickom bandom !
A kome da vjerujemo Sani je li ??? Pisam ti se na Sanu.. Oko Damaska se steze obruc, morat cete bolesnici traziti novog diktatora da obozavate ovaj ce vam dobiti dvije sipke u guzicu
Mozda je poslije ovoga nekima postalo jasno sa kojim monstrumima zivi i protiv koji zivotinja , se neduzni jevrejski narod vec 60 godina bori za svoj opstanak,pravdu,slobodu i demokratiju !!
opa ovo teroristi dobili novo ime OSO.smrt neprijateljima sirije
to su ameri turci i arapi napravili problem---njima da je stalo do naroda pomogli bi i spasili narod u mijanmaru...tamo ih uopste briga . a to je bio problem u mianmaru već odavno kao sto palestinci odavno pate a arapa i ostali briga.....a sirija im treba zbog plina.
cilj šiizma je maximalna saradnja sa Izraelom kako bi se Isam izbrisao sa lica Bliskog istoka.
A nigdje komentara. Sjetim se kad se kod nas pucalo, pa se svi čudili: Gdje je taj svijet, zašto ne intervenira, kako ih nije briga, kako su bezobrazni, kako mogu.... A evo danas u Siriji poginu 150 ljudi, nitko ni komentar ne ostavi. Stoka smo, mislim kompletan planet...
E bas vjerujem Turcima, pa Turci, cionisti, Ameri, i Sudi sve ovo u talu rade. A Anadoliji bas vjerujem.