Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozno, umjesto da se igraju i skacu, oni moraju da rintaju :(
Tužno,ostali bez porodice,kuće i roditelja zbog nečijih tuđih idejala.
Zbog ideala predsjednika Asada koji zivi u zlatu. Arapi su najveca govna i licemjeri, sve neki vjernici, a rade gore od ateista.
Jadna djeca nisu kriva zato sto njihovi roditelji i dalje misle da ce im amerika donijeti neku demokratiju pa zato ruse svoju drzavu...
Tebi treba Assada i njegove krvoločne pse poslati da ti u kući red pravi neko vrijeme pa da prestaneš lupat gluposti.
Djeca crnce za hebenih 7 eura sedmicno... Brko se bas fino potrudio da pomogne braci muslimanima i svojim finim komsijama. Davno sam ja govorio, Turci su stoka, i prema nasim izbjeglicama su se ponasali grozno!
E djeco draga nekog sudbina bas ne mazi, jako dobro znamo kako je to. Nek vam je sretno i da se ubrzo promjeni vasa sudbina.
bas mi je zao :( izgledaju ko dobra djeca... zivot je takav, puno vazi gdje se rodis.
E ovaj članak sačuvat za nekog ko bude reko "braća Turci".
u turskoj da se posteno najedes treba ti 20-ak lira a ova djeca toliko zaradjuju sedmicno :( malo je kazat zalosno!
Ne jede svak bika da se pošten najede... Mislim kriza je ovo što zaradjuju nema govora, al 20-ak lira da se najedes, odvadi malo..
johnlock071 sa svojih 5 mjeseci provedenih u ankari znam sta pricam.jedino ako imaju slab apetit.znam koliko sam ja jeo i trosio
Turska je inace jako gostoljubiva drzava. Raspitajte se kakav su "bratski" tretman imale nase izbjeglice... Turski smradovi
ja sam uvijek govorio da je turska obecana zemlja.. zaraditi 3 do 5 turskih lira za pisljivih 12 sati rada nije mala stvar..
5 lira sedmicno? nemoguce
Dosta djece radi u BiH, i drugim zemljama. Znaci, pa sta.
Ovi rade za 3KM sedmicno kako ovdje pise. A i da je dnevno opet je malo.
Ja sam radila za nista, svaki dan po 5 litara vode nosi 10 km pjehe zimi ljeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ovako nastavi, ovaj scenario bi se vrlo brzo mogao vidjet na cijeloj planeti.
Bože sačuvaj.
Ljudi, tko radi ne boji se gladi.