Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
formiranje odreda sa krscankim vjernicima,,,,,,,,u videu komadant naglasava da ce se muslimani i krscani zajedno boriti protiv tiranina assada...................http://youtu.be/2A8i3lf7ZAk
a.ll.ah je velik, sve ce primiti na onaj svijet, valjda je zato ustanak protiv nevjernika Assada i poceo, ne da bi svima bilo dobro na ovom, nego na onom svijetu. isto ko i u Libiiji, cemu tiran i nevjernik Gadaffi pod kojim nema demokratije ali ima dzabne medicine, dzabne skole i fakulteta i dzabnog goriva da sve tlaci i daruje dug, miran i prilcno lagodan zivot, kad je a.ll.a.h. veliki i sve kracim putem, ekspresno moze da nas primi gore kod sebe. zato hajmo ratovat, ub.ijat, tako smo bogu mnogo miliji.