Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zar nisu kurdi teroristi.Ja od kada znam za sebe turci su jaukali na dnevniku da su kurdi teroristi,da postavljaju bombe,da ubijaju po turskoj PKK i sl.Koji terorista teroriše teroriste?.Ne kontam?Ili je terorizam dobio novo ruho ili su se aršini pomjerili???
Pro, u Saudiji nije oficijalna sunnitska ulema nego sekta koju su prije tristo godina osnovali Englezi kako bi iznutra srusli Osmansko carstvo i njihovo tumacenje vjere nije legitimno. Drugo, seriatski propisi su jasni i svako ih moze procitati i oni se odnose na kriminalce dok kazne za blud imaju takve uvjete da ih je nemoguce ispuniti osim da dvoje imaju sexualni odnos u javnosti da ih svako vidi. To sto cine sekte, koje su izbile na povrsinu nakon raspada hilafeta, nije ucenje izvornog islama i nema veze sa ortodoksnim muslimanima. Trece, ne petljaj neislamske obicaje sa seriatom jer seriat ne prihvaca paganske obicaje i zakone kao legalne poput ubijanja kcerke zbog bluda ili silovanja.
Kako ovim ljudima vise nije dosadno ratovati? Jedini normalan i obrazovan narod ovih godina u Bliskom Istoku su Turci.... mada i njih sada Amerika i Izrael navracaju da ucestuju u ovu katastrofu.
Pripadnici idila su najveci imbecili i idoti na svjetu , naravno kao i njihovi simpatizeri u BiH
Sekiracija ???? Hahha haha haha koga ovi bolesni imbecili IDIL-a mogu nasekirati, to je ljudski otpad koji treba spaliti u spalionici da govna ne zagadjuju okolinu :):):) Za tudje ideale ubijaju i ginu budale :):):)
Nisam znao da ovoliko ima IMBECILA I RETARDA u BiH koji podzavaju ova govna o ljudi ::):)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)