Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se suti o ovome.Pa dokle mamicu vam!
U toku je jos jedan rat u pokrajini Idlib,Sirija. Dzihadisticke skupine se medjusobno ubijaju. Sirijska vojska napreduje kroz pokrajinu i blizu je spajanja Damaska i Alepa preko grada Idlib, sjedista Al Kaidine frakcije, Fronta Al Nusra. Razlog zasto se ove organizacije nazivaju "pubunjenicima" a ne teroristima otkriva saveznistvo SAD i zapada sa najcrnjim ubicama ili kako ubijati muslimane pomocu muslimana.
Eksplozija automobila-bombe u sirijskom Idlibu, 25 poginulih http://rs.n1info.com/a354980/Svet/Svet/Eksplozija-u-sirijskom-Idlibu-25-poginulih.html
Zapadni obavještajci su uradili dobar posao na bliskom istoku, Lybiu i Egipat destabilizovali, bez centralizovane vlasti, Syriu do temelja razrušili. Da će barem Saudijska Arabija da izgori do temelja i vratiti Meku i Medinu pravim muslimanima!
Glupi Arapi sami sebe ubijaju i uništavaju, razumijem da narod ne zeli socijalizam ili diktaturu ali bolje zivjeti u 100 godina nepravde nego 1 dan u ratu.