Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno je ovo sto je napisala osoba sa nickom \"obavjestenje\". Iran nije islamska vec najveca pravoslavno-katolicka drzava na bliskom istoku sa manjim procentom zidova i budista.
CUJ BUDALA...STRANCI SVIM SILAMA CITAVO VRIJEME SE BORE PROTIV ISLAMISTA I VJERSKE DRZAVE KOJA BI BILA PRIJETNJA IZRAELU,,PA SAD PO LOGICI GLUPIH SIJA TI ISTI STRANCI PODRZAVAJU ISLAMISTEKOJI ZELE DA IH KO UNISTE I NAPRAVE ISLAMSKU DRZAVU,,,A BOLESNIH UMOVA OVIH SIJA,,,VJEROVATNO JE I MURSI,,,PO NJIMA ZIDOVSKI IGRAC,SAMO ZATO STO NIJE SA ASSADOM PSOM.
http://youtu.be/-ZgUA_RQAp4. ......................Š IJJE (RAFIDIJE) U BiH - SREBRENICA / POTOČARI 2012.g. NOVO........................ ....ovako ce nam assadova braca i u bosni poceti ciniti ako nebudemo upozoravali na njihovo djelovanje.,,
Obaveštavam sve muslimane i nemuslimane da Iran nije islamska država a iranci ili su napustili Islam ili su na putu da napuste Islam. U Iranu se ne sprovodi islamski Šerijat niti je državna religija Islam. Ja apelujem na sve vas da se informišete o religiji Irana i stanju muslimana u Iranu. Isto tako upozoravam da Iran kao država i nevladine proiranske organizacije imaju mrežu na Balkanu gde vrbuju neinformisane muslimane i nemuslimane. Nemojte dozvoliti da vas vrbuju preko kurseva, izložbi, free izleta i odmora u Iranu, knjiga, cd, dvd, nešto novca, medija ... Nemojte da mi verujete već istražite moje navode!!!
Sije Rafidije si prave Siitsko Carstvo od Libana, Sirije, Iraka i Irana ! Sunitima na Bliskom istoku se lose pise, uspijuli Siiti u svojoj namjeri...
teroristi već decenijama čine represiju nad stanovništvom Sirije u režiji šiijsko-alevijske vojne hunte. nijedan narod nije lako zbacio diktatora sa vlasti. zato su pred sirijskim narodom velike žrtve, a u tome će im pomoći sinovi ummeta koji dolaze iz ehli-sunnetskom miljea, miljea sunija. ta borba je uzvišena jer je to borba za ovaj i onaj svijet.
a, zamisli tek, sta bi turbeta, biblioteka i dzamija u siriji bilo za porusiti, nakon \"demokratizacije\".
da, uvijek isti scenario, a Boga mi i rezija.
upravu si, evo počeli su automobili bombe, nije li to simptomaticno za Al- Kaidu?
Stranci formiraju polovinu oružanih grupacija u Siriji Prema izvještaju agencije Mehr, Žak Pirije, francuskih hirurg i jedan od osnivača oraganizacije Ljekari bez granica je naglasio: Broj ekstremnih ratnika se naglo povećava u Siriji, koji uz podršku regionalnih vlada namjeravaju tu zemlju pretvoriti u jednu vjersku državu. On je naveo da je među sirijiskim pobunjenicima kojima je pružao pomoć u 60 odsto slučejava bilo državljana drugih zemalja. http://bosnian.irib.ir/vijesti/svijet/item/126307-stranci-formiraju-polovinu-oru%C5%BEanih-grupacija-u-siriji