Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kroz 80 % srba tece turska krv
za koga sad treba navijati?
@Cavadiini A sta treba za ASSADOV rezim ,a pobunjenici se nesmatraju ISIL.Odlicno se zna ko je ko tamo, samo se dobro informisi
@Cavadiini kakvi bolan izbori u Siriji, predao mu ćaća poziciju predsjednika, nema tu normalnih demokratskih izbora da narod glasa u cijeloj Siriji. Na tim nazovi "izborima" mogu glasati samo odredjeni ljudi, bliski njemu naravno pabdobije 99%glasova. Izlaznost 5% i takve gluposti. Nema tu nikakvih izbora jaro.
Bravo za Tursku i njenu oruzanu snagu koja moze adekvatno odgovoriti svakome pa i ovoj mracnoj formaciji.Naravno da treba tu zlu formaciju sto kazu sasjeci u zilama da se vise ne razmnozava ali se bojim da neka jaka formacija ne stoji iza ovog kako bi se u globalu slomio ISLAM
Turci su Genocidaši
jebbali su vam zene u sred Beograda
Dok Rusi (lazni borci protiv terorizma) nisu osvojili kontrolni punkt od ISIL-a
@tataKIKSER kakve hiljade... stotine miliona ba
@tataKIKSER ti mislis da je Ahraru Šam ili Dzebhadun Nusra = ISIL ako stavis u istom košu onda ti pojma nemas
Samo naprijed do totalnog uništenja tzv. isila.
@drinajedinaa naravno neka rokaju i njih, mi se ne stitimo teroriste sa nasih prostora, zato svijet muslimane u BiH ne naziva teroristima, dok vas nazivaju genocidnim narodom u kompletu, jer branite genocidase. Samo naprijed Turci.
Turci su jedini borci protiv ISIL-a
Da ih hoce istrijebiti! Ali tesko, sve dok ih pojedine svjetske sile u tajnosti finansiraju, usmjeravaju i guraju....
Sad su đikani zbunjeni. Ne znaju da li da navijaju za ISIL ili svoje rodjake Turke :D
@dervo.finci HAHA JESTE :)) JA SADA U OPSTE NE ZNAM ZA KOGA DA NAVIJAM:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)