Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se god pojave UN snage tu je odobreno krvoprolice i tu bude krvi do koljena....
OGLAS: Mijenjam veliku kucu sa okucnicom u Homsu za garsonjeru u Palestini! Sifra: Dobri nasi Cifuti !
Nekada sam vjerovao da imamo nesto zajedničko sa vama šijama. Suniti sami poub.ijali svoju djecu: http://www.advance.hr/vijesti/eskalacija-tenzija-oko-masakra-u-houli-sazvan-hitan-sastanak-un-ovog-vijeca-sigurnosti-sirijske-vlasti-tvrde-kako-su-za-masakr-odgovorni-teroristi/
Hej moj agane veze ti nemaš, samo da znaš da će se za sve odgovarati pa I za klevetanje... Proklinjanje se vrati onome ko proklinje ako nije u pravu.
Samo vi posmatrajte, mam.icu vam munafičko-ćafirsku! Da b.og da se o sebi zabavili!!
Pogan šiitska, All.ah ih kaznio. Ni četnici i usta.še im nisu ravni.
Nova epizoda medijske propagadne protiv Sirije i njenog predsjednika i njenog naroda.....Izdrzi Sirijo,plan zapada je vec propao !