Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ASAD POBIJ te teroriste koje placa Izreal.
Svijet ne čine Amerika EU i Velika Britanija! Kakva rezolucija, - jednostavno plaćena grupa diže bunu u zemlji i prave nerede kako bi napravili isti scenarij kao u Libiji. Gluposti. Svaka čast Rusiji i Kini što su masone skontali na vrijeme!!! Zapadnim silama ne treba dozvoliti ulazak ni kada poklone nose- jer sjetitese Trojanskog konja ... to je to..
Ampak pacove,pogledaj. http://www.youtube.com/watch?v=eaOZICNlmxo&feature=youtu.be Zamisli da se ovo dogadja tvom ocu,bratu ili nekom trecem.