Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su muslimani,nisu.bili su na dzumi.ovo su Izraelci,ameri ili rusi
Cudna zemlja u P.M,moras razmislja smisli se bogu molit i da te ne kokne budaletina!!!
Došla su vremena kad'obićni ljudi neće moći shvatiti ni razumjeti dešavanja oko njih, jer došlo je vrijeme iživljenog mira i borbe za opstanak.
Prestanite klanjat..zar dokazi nisu ocigledni? ;)
To su cifuti sto posto,samo njima to smeta
Ovo su neki drugi ološi,nisu ovo pobunjenici uradili.ofiraju se glupani jer ne znaju ništa o islamu,kuju kojekakve zavjere....
Vjerovatno Izrael poslao svoje spijune.Sakrili se iza drveta i ispalili rakete.Tako ce smatrati dobar dio ovih sto podrzavaju ISIL,Al Nusru i sl.
Tesko je biti pravi musliman,pravih muslimana nema puno, trebali bi naci nacina da se odvoje od ovih nadri muslimana.
@god Free Ne svidjaju mi se osobe kao ti,ja tebi ne pokuavam nametnuti svoje mimisljenje i vidjenje cinjenica. Prikazujes sebe da sve znas i sve mozes,doci ce vrijeme da ces se uvjeriti u suprotno.Samo takvi kao ti daju sebi pravo da ostalim ljudima namecu svoje misljenje i volju i pri tome vrijedjaju ljude.Predlazem ti da moje komentare ne komentarises.