U prisustvu posmatrača
0
Sirija: Oslobođena 223 zatvorenika
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi siiti cak i nocu rovare i siju smutnju medju muslimanima ... @RBiH onako kako ste vi siiti osudili sunita Sadama, tako ce i suniti osuditi siita Basara !
nazalost sad ce mnogi ljudi koji rade protiv drzave i naroda biti pusteni..steta onakve drzave, bez vanjskog duga, svi zaposleni, besplatno skolstvo i zrdavstvo, valjda je to smetalo USA, EU i ostalim teroristickim drzavama...al basar ce pobjediti i sve ce biti kao i prije... nedaj se assade, zivo hiljadu godina!
OGAS: mijenjam veiku kucu sa okucnicom u Homsu za garsonjeru u Palestini Sifra: Dobri nasi Cifuti !