Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažu iz Iranskog kulturnog centra , šta kažu šiije na advance.hr, nema nikakvog napada jelde, to je zapadnjacka propaganda... ma ja , ove šiije licemjeri ko i srbi, čitav svijet jedno priča, a samo oni u pravu, a što li, valjda što je šiija(alevija) na vlasti u Siriji. Poštujem što su protiv Amerike i Izraela, svaki musliman jeste, al pogledaj dokle to ide, da podržavaju u.b.ijanje zena i djece, samo zato sto je njihov krvolok assad. SM.R.T ASSADU I NJEGOVIM KRVOLOCIMA, INSHALL.AH PS. Probajte napisati nesto protiv Irana na advance.hr, slijedi vam ban naravno.hahahahahahha Komplet Iranski kulturni centar treba poslati na autobuse u Iran.Svakako su munafici, u Bosni glume nam prijatelje, a po svijetu u.b.ijaju nasu bracu !
ljudi-meni nista nije jasno ko se protiv koga mariše tamo!? :(
Tesko zemlji u koju udu razni spiuni UN.
@RITUALI Na.bijem i tebe i taj tvoj HANEFISKI MEZHEB! Kakav je to Islam koji propagira toliku mrznju??? Koja si ti sekta? Odakle se stvoriste toliki u ovoj je.be.noj zemlji? Kakvi ste vi muslimani kad pravit toliku razliku medju samim sobom, a tek kakvi ste ljudi? Ako ne volite neke muslimane, kako ocekivati od vas da volite ljude drugih religija, ili tek, areligiozne ljude? Tesko se Islamu koji ima takve muslimane.
Ako hocete istinu,citajte www.advance.hr STRANICA koje se boje SVI !
@iso: vehabijski bradonjo zaboravljas da nije bilo Irana ne bi bilo ni tebe u Bosni cuko jedan. Jedan od najzasluznijih za opstanak bosanskih muslimana je bas taj iranski narod, hajvanu jedan.
GENOCIDNA SIITSKA BANDA, ALL.AH IH KAZNIO STA RADE VJERNICIMA ! A OVU BAGRU IZ IRANSKOG KULTURNOG CENTRA STO PODRZAVA SVOJU GENOCIDNU SIITSKU BRACU BI TRBALO PROTJERATI IZ BOSNE !
http://www.advance.hr/vijesti/bivsi-diplomat-iz-clintonove-administracije-bez-zadrske-otkriva-zasto-sad-zaista-zeli-pokrenuti-rat-protiv-sirije/
treba se ostupati sa unovcima asad je glupan sto je uopce pustio da oni udju u njegovu zemlju