Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=HprCxqOJtdU
islam je posljednja monoteisticka religija i on ce biti zacetnik unistavanja monoteizma i religije uopste. slabosti nekog izuma izadju na vidjelo kad tad, samo je pitanje vremena. strijela je bila odlicna dok nisu izmislili pusku (ne znaci da ce novi izum biti korisniji).vremenom ce biti nuzno da u dzamijama imate zastitare koji pretresaju a u crkvama psiho testove za uposlenike kao kontrolu za neke poremecene seksualne nagone. religija je samo dio covjekove evolucije. medjutim, sve sto ja imam sa tim je da pitam babu(oca) kako jeimao hrabrosti danas ici na dzumu.
mislim da uopste ne lupa glupost.
eh efendijo,(pukovnice) da bi ti ja sta odgovorio treba vise od to "gluposti". volim ja svoje prste i vrijeme.. ali i ti negdje duboko u sebi kontas kako samo mozda u pravu. nije to sejtan, to je razum!
ja vise nista ne kontam ko koga ovdje......sta rec..........when two tribes go to war
ma ja to uvijek koristim zato sto je to jedna dobra dobra dobra pjesma koja opisuje sve ovo Franky goes to Hollywood.....when two tribes go to war
Koji kreteni u pm
halal dizanje u zrak
onog "kiksi8" treba dignutu u zraj
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE3EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE