Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo sanse da izraelci napokon mirno zive u svojoj drzavi izrael. netrebaju se izraelci boriti i ginuti kad ima arapski petokolonaši to rade za njih. hahahaaaaaaa. valjda će napokon i izrael odahnuti.nije lako živjeti pored takvi arapa.
K\'o i tvoj komentar!
Spašavaju oni govno!!!
ma hajde \"dezerter\" a? ipak nesto mislim da su to bili ameri, preciznije CIAi
Konacno je neko napisao da i vojska tamo gine....a sad ako neko ima TRUNKU mozga,zapitat ce se,kako ginu,ako su to \"mirno demonstranti\" e pa nisu mirni,nego su to do ZUBA naoruzani ljudi koji hoce pravit belaje u Siriji....A Sirijska vojska spasava narod od tih \"mirnih demostranata\"....
jedva cekam da i ovaj tito bude nataknut na kolac! SLOBODA!!!!!! KOSOVA REPUBLJIK!!!!