Zapad traži prekid nasilja
0
Sirija: Civili bježe pred tenkovima u Latakiju
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce doci Al Qaida da sredi stvari. Ovo je samo uvod.
@kod ovih muslija uvijek veselo,najmnogobrojniji nerod na svijetu,jedan od najstarijih ali nikada mira nemaju,uvijek ratuju i naravno uvijek im je drugi kriv. \" Oni barem ne pjevaju \"..i opet ce ako bude srece..\"
@\"Vojna vozila uključujući tenkove i oklopne transportere ušla su u južni distrikt Al-Ramleh u Latakiji\", saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sjedištem u Velikoj Britaniji, prenosi AFP. \" a u toj istoj Britaniji rade isto....
kod ovih muslija uvijek veselo,najmnogobrojniji nerod na svijetu,jedan od najstarijih ali nikada mira nemaju,uvijek ratuju i naravno uvijek im je drugi kriv.