Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupovina vremena od strane Asada & Co.
E šta da radimo ako se dokaze da nije vojska koristila otrove ??? Baš me zanimaju komentari ovih dzihadista !! Kakav će sada imati izgovor zbog svog ratovanja ???
Aha,,,,, zasto onda danas ko papagaji(jedva docekali) izbacite oval ...... od clanka? Fabius: Ako Assad nije koristio hemijsko oružje neka dozvoli istragu Francuski ministar vanjskih poslova Laurent Fabius izjavio je da predsjednik Sirije Bashar al-Assad treba dozvoliti ekspertnom timu Ujedinjenih naroda (UN) da provedu istragu u vezi sa navodima o upotrebi hemijskog oružja na području Ghute u Siriji, javlja dopisnik agencije Anadolija.p.s Sirija je vec prije dva dana izjavila da ce odobrit inspektorima da istraze,navedeno....,...malo ste zakasnili redakcijo,,, jel to nije bilo na cnn,u i aljaziri (pa niste mogli prepisat? desi se!!!!