Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo derbi kod njih
otkud al nusri idilu i ostalim govnima toliko naoruzanje i logistika covjek bi pomislio da su oni tvorevina nekih jakih svijetskih sila ili su se sami naoruzali pa ta saka jada pravi problem citavom svijetu
@kurtovizija2 al nusru pomazu ameri..i ako oni kobajagi neke demokratske formacije pomazu..to su laznjaci koji samo daju alkaidi oruzje..nije da ameri to ne znaju..ali treba im neko na terenu
Letzt getz looooossssssss! Mugjahedini + Cecenzi = Al al ala Ala ce SE sravnjivati od Ramazana 2016 sto öd ljudskog roda sto odozo s neba!!!!
Smjesna su mi srpcad ova sto govore da su sve ljudi iz BiH. iz BiH je otislo 320 u siriju, a iz Srbije 350, pogledajte statistiku, pa ce biti jasnije.
bice cupavo,jos ako su se docepali protivavionskog naoruzanja ima da dodju do damska
od 100 boraca do 20000 ojacali nema ni govora.
ucel bit uzivo prenos ili samo reprize
Prvi na slici drzi prst na okidacu.Vjerovatno ih je nakon slikanja sve povaljao.Ako nisu ono krpe kao koreografija.
Ovo je kao liga prvaka..finale..
Lako uocljive mete.Hoce li biti prenos uzivo?
Ovo su kamikaze a borci su nešto sasvim drugo i izgledaju drugačije.
1x na Nusru haha
Da Bog sacuva, bolje da su sjedili na hladnom betonu...
deri "Islamsku"