Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste normalni ocam. bez imalo pameti slijediti animalne instikte.
@Nepravda Nama treba Serijat.
Kod nas bi bio osuđen na 5 dana zatvora.
strasno, pogubiti tako fiog covjeka
Evo, ovo je jedan dobar primjer u Americi, koja ima dosta negativnosti. Smrtna kazna je zaista jedno od najpoštenijih i najplemenitijih dostignuća pravnog sistema. Kad u.b.i.j.e.š, slijedi ti u.b.i.s.t.v.o. Nema pokajanja, nema izvlačenja, kao što se ni njegove žrtve nisu izvukle. Samo kod nas u tzv nekakvim evropskim standardima, kriminalcima, silovateljima, ratnim zločincima, u.b.i.c.a.m.a, daju smiješne male kazne po 5, 8, 10 godina zatvora za monstruozna ubistva i zločine.Nekakve nevladine organizacije, Anmnesty International itd dižu pobunu zbog smrtne kazne. Da ovo postoji u Bosni i Hercegovini kriminala bi bilo manje za 60 možda i 70 %. Nama treba teksaški zakon o kriminalu, a ne nekakvi evropski.
\"Don\'t mess with Texas\" je slogan te države, vidi se i zašto. Svaka čast, da je bogdo i ovde tako, pa haj onda stisni majčin sine, pa napravi belaj.