Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bilo-oni objaviše svoja nedjela. a kad če bakir,zlaja,sančo i dodo objaviti svoja? kad če leotari i kopanje biti objavljeni ?
Fina je cia za ove naše. Oni se barem plaše tih senata i kongresa,a ovi naši.....
Sad će snimiti film o tome kako su 's mukom' objavili izvještaj, i naravno okrenuti vodu na svoj mlin. Vjerovatno će prikazati i traume jadnih amerikanaca koji su mučili mrske teroriste pa sad imaju teške psihičke posljedice.
A neeeee, neće pokazati da imaju psihičke posljedice jer su američki vojnici psihički i fizički savršeno stabilni, u filmu će mučiti teroriste al na human način...
...zar u "uzoru demokratije" i "svjetioniku slobodnog svijeta"...
"Muči" commi, mogli bi i tebe žik zbog tog tvog jezika... :)
...eo, "mučim" :))