Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato je u ukrajini od 2014 tako da ovo nije iznađenje....
Nije Sholz nego Scholz
On pokrenite istragu, a govori javno o djelovanju Britanaca sa raketnim sistemima i učešću njenih specijalaca u Ukrajini 🤣?
I sam zivim u Njemackoj i mogu samo reci da narod u Njemackoj ne podrzava i ni Putina,ali isto tako ni Ukrajinu,90% njih ce vam reci “nije naša stvar i ne treba da se miješamo” i svi su protiv davanja para i oružja Ukrajini,to sto su njemački političari glu.ani ti je nesto drugo…
Al nije bitno za sta je narod... bitno je za sta su ljudi koji predstavljaju narod
Ne bi bilo njihova stvar da se ne boje da im sutra nece doc u dvoriste, zbog toga parola danas ukrajina ,sutra neko drugi..
3raih tj 4 ne miruje
Usrali la se cijela Evropa, od Putina. A Evropljani si gori od njega hiljada puta. I nama devedesetih nisu nešto pomogli.
Jbo ti Putin femeliju
Ona đuiš babetina je baš u crno zavila Njamačku. Neće se oporaviti od uticaja i zavisnosti od Putina sve dok je taj crv živ.
Merkelica zakuhala pa pribjegla
Upravo.