Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako dodje do toga da kinez natakariva nekog onda cete to opet biti vi lijeba. kako ne shvatas paapchino da vas cijeli demokratski i normalan svijet smatra uljezima i nedobodoslima na evropski kontinent i da vas zbog vaseg fanatizma smatraju teerroorriissttiimaaaaaaa
@rterz: Gledista su uzajamna i mi vas gledamo kao pse i gore od toga. Nije valjda da mislite da mi vas posmatramo kao cvijece dok vi nas mrzite. Al cekaj kad vam kinez natakari, molit cete vi muslimane da budu sa vama.
sta ti je ba,...neka vas. ne trebate vi poocrrkat, meni je uzivanje da vas gledam kako ste jadni i kako vas cijeli normalan svijet gleda ko posljednje goovno.
a vi se samo tješite da će muslimani pomrijeti vašom voljom .........................................................................................................................................................hahahahahahahahahahahaha....................i kod vas nada zadnja umire
hahahahahahaha, cuj tuuraakaaa nada zadnja umire! hahahahahahaha stvarno ste u kyrrccu... naivci bili jos veci postali.
nek si mu rekao, evropa izumire a muslimani imaju najveci natalitet udvostrucavamo se svakih 20-30 godina i imamo najmladju populaciju. zapad je staro i izumiruce drustvo. zato MORAJU primiti bosnu i tursku u EU. sad nam MORAJU ukinuti vize za par mjeseci !!! TO JE TO !!!
poginulo je i vas vl*aha danas u belgiji minimum 20, pa?
samo 6?