Fotografije, sjećanja, pustoš...
0
Šest mjeseci od tragedije u Japanu, gradovi nekad i sad
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im cast. Treba ih po Bosni naseliti.
za sest mjeseci obnovljeni ko mi za 15g....a milijarde su nam bile na raspolaganju,hvala borcima sto su omogucili podrumasima da se šepure po gradu
Ja im se divim..tako su jaki,odradili su mnogo posla za ovih 6 mjeseci... Kod nas se ne bi makli ni za 6 godina.I poslije rata evo treba im 15 godina da saniraju ratnu štetu i sl.Divim se japancima...svaka im čast..
Primjetno je masovno iseljavanje gancija iz evrope ka Japanu. PS. Miris zeljeza je haman razlog..
najvrijedniji narod, kod nas bi za 15 godina bila obnovljena samo jedna zgrada.. koliko je samo godina prošlo od rata, a pola toga nije obnovljeno..
Ovo je najdivniji narod u svijetu kapitalista. kada se ono desilo niko nije krao, obijao, nije bilo onog cviljenja, ljudi dostojanstveni...vrijedni...vidi kako su skupili uta na jednu gomiu. ko to neki problem...kada im se ona strasna tragedija desila nisu prestali pomagati drugima, par dana poslije su nama nesto donirali.
....eno u Tuzli prave petlju na ulazu u grad, kasne sa zavrsetkom godinu dana, dosad proplae dvije frime koje su je pravile.....ne treba Bosni ni cunami ni zemljotres, mi smo yebani u startu :)
japan ce biti jeb.an uskoro od strane kine, zapamtite moje rijeci, a onaj ko poznaje historiju zna o cemu govorim. japanci su cinili genocid nad kinezima tokom drugog svjetskog rata, mozda i zesce od srba 90tih godina. kinezi to nikada nece zaboraviti, a uskoro ce postati najjaca sila na svijetu. cekat ce bilo kakvu priliku da im vrate.
Amerikanci su 11. septembra obilježili desetu godišnjicu terorističkog napada na New York, ali taj datum ima neki drugi značaj za Japan. \"Zemlja izlazećeg sunca\" obilježava šest mjeseci od stravičnog zemljotresa i cunamija koji se dogodio 11. marta. pronadji slicnost ili jos bolje sta je pisac htjeo reci ???
koje zeljezo, mogle su se dobre pare dic
sve ce se srediti i kod nas je u bosni gore bilo pa vidite sada kako je
svaka im cast. nakon onakve katastrofe, izdigli su se iz pepela.