Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za HercegBosna Mostar nije uz zločince! Ovdje mislim na NORMALNI Mostar, nikako ne na morone poput ovoga, kakvih doduše ima još u Mostaru. Ne može ovakva stoka predstavljati i potpisati mostarce, poznate po svojim pozitivnim opredjeljenjima. Ovo je predstavnik malog dijela frustriranih i zaluđenih koji trenutno žive u ovom gradu, ali nikada nisu i neće postati njegov dio.
KADA GA AZRAIL PREGLEDA, NECE VISE BITI POGORSANJA
Eto mu tamo dr Radovana Dabica,nek mu ukljuci infuziju svoje urino kulture!
kazu da su mu siptari poderali smrdljivi vlaski pakas hahah
Njegovi ga truju iz Srbije, da ga ovi ne stignu osuditi.
hoce li ikada krepat Genocidni Krmajk.
DALI BI DOZVOLIO DA TI Y EBE MAMU PA DA SESELJA IMA VISE ??
sarajevox je forum, na kojem se ban dobije bez razloga. nikog nisam vrijeđala, a banovali su me. ne smije niko ima ti svoje mišljenje, svi moraju misliti kao moderatori. moderatori liječe svoje komplekse na članovima, a lady blue šalje privatne prijeteće poruke onim članovima, koji su se usudili reći šta misle.
I meni bi pozlilo kada bi shvatio da sam genocidas...
sta reci gospodin covjek , poslusajte Seselj psuje tehno , pozdrav za srbe katolike i srbe muslimane http://www.youtube.com/watch?v=ldtmlhh_P2Q
DaBgd-a ti poživio, završio ševeningisanje i zasjeo na mjesto predsjednika Vlade Srbije! I poveo Srbiju u budućnost!
Bez obzira što sam njegov veliki politički protivnik i što mislim da snosi veliku odgovornost za počinjene zločine u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini mišljenja sam da nije u redu da skonča kao haški zatočenik pa da u tom slučaju u javnosti, prevashodno srpskoj, manipulišu njegovom smrću kao Miloševićevom. Neka sud izrekne presudu na osnovu počinjenih (ne)dela a dotle mu obezbediti adekvatnu lekarsku negu iz rauloga koje sam naveo.
da bog da se raspadao, nemog\'o se raspasti....
Dug mu zivot.....i veoma teska bolest!
E moj pofetore, popis-am ti se na doktorat, kad si odabrao da truhnes u zatvoru umjesto da budes gospodin na fakultetu. Ko je lud , lud je i gotovo. Ti se nesto kopcoperis za srbe a oni kriminalisu sve sto je moguce, cak dizu i kredite da ih pokupe dok mogu i bjezaniji po brastskim zemljama, ove glupe junake i ble ntavi narod ko je be. OVO TI JE LEKCIJA IZ KOJE SI PAO BEZ PRAVA NA POPRAVNI ISPIT.
umro dabogda!
crko pije jutra ako Bog da