Negostoljubivi vlasnici ostrva
0
Sentinelezi - najizolovaniji ljudi na svijetu
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovi istrazivaci jos posjetili Siroki brijeg pa ce tek vidjet divljinu, izolaciju, gadjanje strijelama, svinjske glave i td....Ovi su male mace za njih!!
imal negdje kakvo ostrvo da se mi izolujemo na njemu....
Isto ko i naše Bošnje - jedu svinje, jedu prstima, sjede na podu, pričaju nekim nepoznatim jezikom, ne koriste WC papir, a čak nemaju ni strijele već bacaju kamenje.
Vas ne gledaju samo vanzemaljci, gledaju vas i Srbi i Hrvati i cijela Europa i svi se cude kako ste primitivni !!!
Ovako i nas sad odnekud gledaju vanzemaljci i čude se kako smo primitivni
Pa i jesu Laktasi samo pojam sreco i nista vise :-) isto kao sto je i kanalizacija pojam, septicka jama pojam, i slicno ;-)
Laktasi su za vas seljaniju Bosansku CIST POJAM ! CAO
ovo nesto ko srbi, samo lajt pakovanje.
sta su Senzinelezi za Sentrope?
Snimiti im lokacije naselja i poslati helikopter koji će im \"spuštati\" po nekoliko kanti mustard gasa u svako selo. Kad pristup ostrvu ne daju milom, nema onda drugog izbora nego rešiti se divljaka na jedini mogući način, zasuti ih dobrim bojnim otrovom.
Ne znaju oni sta je izolacija, dok im Mile ne pocne cigare talit i suplju prosipati.
jao ljudi...zamislite ovaj scenarij se desi naš dragi Do.do, krene u posjete Indiji,Kini i tako tim svojim prijateljskim zemljama po svijetu na račun narod.a naravno i onda se njemu sru.ši avion na ovo ostrvo- a on pre.živi naravno- bar pad avio.na...a onda ga ovi SENTIN.ELI proglase za svog PO.GLAV.ICU i zabrane odlazak sa ostrva :-D a kako bi to sjajna novost bila :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
nevrjedzaj otocane nisu pravili gnc prema tome bez usporedbe molim
Imaju li oni facebook?
ljeposava da ti nesto bahra kaze JE BO TE FADIL OPANCIC
Onaj u sredini isti Dodo Laktašenko.
Blago njima- cistoca, prirodne ljepote ,mir ,zdrav zivot,nema politike i najvaznije nemaju ove iz sumske u komsiluku. LJEPOTA BOZIJA!!!! ebo civilizaciju u kojoj se desavaju stvari iz kamenog doba .