Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik vec dobio pozivnicu za novu inauguraciju 😀😀😀😀😜
Samo da jos vizu dobije...😂😂😂😂😂
Šta kažu Simpsoni o ovome???
donalde ebi im mamu svima
Ovo je cirkus željoteka. Ako nešto ne radi po zakonu ima impeachment ko za Niksona. A ostavku će prije podnijeti BAkir nego Trump !! :))) BAkiru ne da Sebija jer padaju ko par golubova !
Znam da nema veze sa temom, ali sinoć sam popio i struju i grijanje. Ne smijem ženi na oči.
Taman,pa da dodje i kod vas do gradjanskog rata,da vam se vrati svo zlo koje ste nanijeli covjecanstvu.
Jeste a Hilari Klinton samoubistvo.
Trump neće podnijeti ostavku jer ga je birao njegov narod !
Ne volim Trampa, ali ove demokrate su fakat jadni više
Feinstein je jevrejsko prezime. Predsjednik Haškog tribunala Meron jevrej od 84 ljeta , ko da se niko na planeti ne razumije u pravdu, i tako sve redom. Zamjeri se i ZNA SE !
Aaaah zaboravih kad je Trump propo 1998 ko Grčka, ko mu je sredio da do sve do sada ne plaća porez a da zadrži milijarde i sve nekrenine ? Jevrejski savjetnik. Zamisli ti fore neće Trump da uzme 400 000 dolara plate, ebote ko da je FAhro ! Kad malo boje protabirih zakon u tom slučaju mora Baja platiti i porez za sav prethodni period na svu imovinu ! A otkud mu jevrejski savjetnik ? Pa izgleda je i sam jevrej. Eh, a kad udari jevreja samo je tu konačni ishod NEIZVJESTAN !
Pa iskreno to sam i predpostavljala.
@Trollanje Kako mozes to da tvrdis, to je moje misljenje. Nego znas li ti onu staru izreku, lazov misli da svi lazu??