Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu 8===0 odsjeći, pedofilčina odvratna. I svima koji podržavaju ovakve stvari. FUJJJJJJJJJ.
Ne pricajte gluposti, kakve su vam to price o seksualnom odosnu Muhammeda a.s. i hazreti Aise??? Kakvo je to poredjenje zivota prije 1400 i nesto godina i danasnjeg? Znate li da su ljudi tada zvijeli 35 - 45 godina maksimalno? Odakle vam da su imali odnose sa 9 njenih godina?? Koja glupost, Muhammed a.s. ju je uzeo sebi radi NEISKVARIVANJA, a Bozji zakoni mu nalazu da ne smije spavati sa zenom do njene prve mjesecnice, uostalom - zar je Muhammed a.s. samo Aisu imao za zenu? Stop bolesnicima. Ovaj covjek je obicni nigerijski pedofil, nadjite gdje u SERIJATU pise zenite djevojcice! kaze muskarac se moze oZENITI! Dakle zenom, danas prva mjesecnica dolazi sa 12 - 13 godina, a i budimo iskreni, sve vise njih u tom periodu izgleda ec kao blagi odraz zena niskog morala.
koji si ti zlocinac ovaj bradonja je za tebe dijete u pelenama. ali ima za vas obojicu lijeka. nabiti na nepodmazan kolac (znaju turci kako treba sa vama).
a kad mi hriscanski svecenici prcamo 13 godisnje momcice toje u skladu sa hriscanstvom !
prcao vas bog sve redom a i ovog pedofila isto tako
Ovi islam-muslije su najizopacijene hulje na palnete Zemlja. Sve to treba iskoreniti da nam kisik dzaba ne trose.
samo senetori mogu ovo da urade
@bla bla Baš tako! Spominjete poslanika Muhammeda a.s, pa kad bi svi bili kao on ovaj svijet nam bi bio i više nego perfektan, al\' bošnjo a vjerujem da to govore i bosanski \"muslimani\" samo da bi gubili vrijeme raspravljajući se i trošeći limit, žalosno.
Kada se djevojcica prca u osnovnoj skoli, to je cool, to ne treba osudjivati, cak sta vise, treba im uvesti predmet u kojem ce se obrazovati kako da se \"prcaju sigurno\". A kad neki musliman u legalnom braku stupi u intimni odnos sa \"maloljetnicom\" to je onda pedofilija i gnusan čin. Ne možemo tuđe običaje i vrednovati isključivo kroz našu, i ne možemo suditi o tuđem mentalitetu poredeći ih sa nama.
Žalosno je ako si Musliman, pa nemaš veze ni o osnovama. Hatidža je bila starija od njega, kad je ona umrla vjenčao 6godišnju Ajšu, ali je je prcao tek kad je napunila 9
@ja O cemu ti pricas, jesi li uopće procitao clanak, ona ima 13 godina a on je od nje stariji 36 godina, a Aiša je od Muhammeda a.s bila starija 15 godina, tako da to nema nikakve veze. Nemoj griješiti dušu preko ovako glupavih stvari.
Ovo nije pravi musliman cim je ozenio djevojcicu od 13 godina. Da je pravi musliman ozenio bi djevojcicu od 9 godina. BIH4EVER!
podici tuzbu protiv sarajevo-x zbog nudjenja platforme na kojoj se otvoreno siri mrznja, zar je to nemoguce?
Hocemo serijat u BiH. Zivio Tihic, Silajdzic, Lagumdzija...i svi oni koji se sa njima bore za serijat. BH4EVER
Covjek je musliman, ne znam zasto ovaj clanak i cemu dizanje prasine!