Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo bit ce nezakonito biti bijelac u Evropi.
Vide ljudi šta se dešava u Švedskoj…
Zivim u Njemackoj i viđam dosta izbjeglica iz Ukrajine i mogu samo reci da oni nisu nista bolji od ovih “bez dokumenata”…
institucionalni rasizam JE NOVA MODA. IMA GA U CIJELOM SVIJETU. POSEBNO NA SJEVERU.
Ukrajinci se u Njemačkoj dobro ''snašli''. Socijala, stan plaćaju 500€ bez obzira na kvadraturu, prednost pri zapošljavanju jasno naglašena, idu na treninge i rekreaciju svakodnevno i porodično a Švabo i auslenderi na posao uz povećanje poreza radi ''braće''. Počinje domaćin uviđati nepravdu ali se boji otkaza.
80 % Ukrajinaca je iz mjesta gdje granata nije pala Nisu izbjeglice nego ekonomski profiteri prijave se u Norvesku i onda se vracaju sa socijalom u Ukrajinu i hodaju po centrima
Europski narodi i jesu barbarskog soja. Njih ne mogu sakriti sve mašne, kravate, košulje, odijela, cipele...ko imalo zna istoriju, vidio je da upravo iz Europe kreću zločini, cinizam, nepravda, pljačka. To su narodi koji su uništili Indijance starosjedeoce Sjeverne, Srednje i Južne Amerike, Aboridžine u Australiji, od afričkih Crnaca roblje napravili, Sjever Afrike i Indiju unakazili itd. Od plodova tih zlodijela i danas žive.
Sto ne pišete o selektivnoj humanosti bliskoistočnih zemalja, posto ciljate na to
nije nenormalno, sta ce izbjeglica iz Maroka...nije to izbjeglica, to je uhljeb na socijali buduci
realno
Rasisti
Ukrajinci neće svašta da rade. Izaće im na nos
Pa njihovi pedofili vole samo plave djevojcice,nece neku prljavu a ionako nema muskih,dok je vamo obratno
Dolazi vrijeme kad će se napraviti cistaljka u Evropi kao i za vrijeme drugog svjetskog rata,samo ovog puta ce biti muslimani mjesto zidova.
A sta je sa marokancima???
a makaroncima
Vlasti tog grada znaju što su prave ratne izbjeglice