Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestina trpi cionistički terorizam od 1948.godine.
Rješenje dvije države hahahahah prestanak rata je rjesenje
samo citava palestina a izraelce tamo u ameriku smrdljivu.
Izrael je teroristička država!
Mogli su oni zajedno zivjeti u jednoj drzavi da su normalni jedni i drugi al koliko se vidi nisu! Hamas ima svoju ideologiju da nestane izrael a ovi isto tako da nema palestinaca na tom prostoru. Sto znaci da je tu i bog digao ruke. Bilo kakva " vojna pobjeda" jodnog od ta dva naroda samo moze biti status quo. Tako da tu narod samo moze zivjeti u strahu od osvete jedni od drugih.
Problem Izraela i Palestine postoji tačno duplo duže Iod postojanja Hamasa, tako da ne laprdaj. To je tamo kolonijalistička tvorevina i treba je zaustaviti. Nisu Palestinci Aboriđini.
Znam ja vrlo dobro al kad su vec iz evrope naselili mesijanske jevreje odnosno cioniste trebali su graditi suzivot. A arapi su isto gofna puno radikalan narod ekstremno vjerski nastrojen i gledaju samo sebe jednostavno fasisti. Pa koga su oni prumili u svojoj istoriji neki narod koji je u nevolji??? NIKOGA Mogu ti do sutra pricati koje je to smece od naroda. Naravno da mi je zao palestinaca al de malo istoriju u nazad!
da sad pocne doba mira, vratili su Palestinu 700 godina unazad s m r a d o v i
🙈