Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebitni ko unutrasnja traka u kruznom toku.
ovaj UN treba pod hitno rasformirati, ili dati da ga vode neke skroz druge drzave. Lazne demokrate a u suštini kleptokrate kake svijet nije vidio.
Prekinite šuplju više
Pa alo vec pozivaju znaju oni koja je adresa. Pozivaj Ameriku da im kaze da bezuslovno stanu. Sta glumite budale pred citavim svijetom i pozivate Izrael a jadne Palestince koji se pogotovo ne pitaju.
Svaka firma koja je najmanje povezana s izrealom od mene neće dobit 1cent, a maksuz cu za svaki prozivod kucat mmu vam jebemm
Pa napadnite ih kad ste zaustavili rat u BIH prijetili ste Bombardovanjem..
Neće nacisti stati, toliko su zločina napravili da njima je cilj sve entički očistiti, jedini lijek je izgleda nuklearna na njih da stanu