Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces. Arijevski Romi Samo u majku Indiju slati ih
CIGANSKA POSLA
I onda se kosmopolitski opredeljeni Evropljani čude zašto je naš brat Nikolaos Mihaloliakos osnovao HRISI AVGI gr. Λαϊκός Σύνδεσμος što u prevodu sa grčkog jezika na srpski znači ZLATNA ZORA?
ZLATNA ZORA uz mađarsku stranku Jobik najekstremnija politička partija na evropskom tlu zalaže se za ***rtaciju Roma u njihovu kolijevku Indiju i oduzimanje evropskih državljanstava Romima koji su rođeni na evropskom tlu. Zlatna zora se također zalaže da svaki Evropljanin ima pravo da ustrijeli najmanje jednog ilegalnog imigranta Crnca koji je počinio silovanje, ubistvo, pokušaj krađe, pokušaj silovanja.. Zlatna zora ima 7 mijesta u grčkom parlamentu
AAAAA, sta to na bosanskom znaci??
ovo sad drugi slucaj? i ovi ce reci dosla mati i ostavila nam je u amanet..