Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su oni KurZi!
Putko se sigurno upitao “ sto ovaj malac nije vec u krevetu”
svjestan je da su Trump, Ergodana, Kim Jong, i oni u Iranu i Israelu uz Dodika vece budale od njega samog i mogu se stvari lahko zakuhati sa takvim licnost. dobio je Krim i sada zeli da popravi image i opet imati stabilnu vezu sa EU, jer biti protiv SA i EU znaci da ces vjerovato zaostati na globusu.
u evropi veoma brzo jaca jedan jak hriscansko desnicarski pokret....vidimo da ga u evropi predvodi orban,kurc...dolaze talijani,srgci,spanci,,,mari lepen,belgijanci...a uz njih su i putin i tramp.....drago mi je sto je predsjednik dodik u tom klubu.....i to kao veoma uvazen sagovornik...treba se pokusati spasiti hriscanska evropa....ako je to moguce
Šta povezuje pjevača Milu, Kolindu i Sebastiana? 😂
Skini mi se ba s kurza.... Sebastijane
skinite mi se s kurza
Prezime mu se ubilo za nabijanje stoke od naroda.
naslov u novinama: Putin napravio dogovor sa Kuurcem
DAJ CLANAK O UHAPSENOM STUDENTU U TURSKOJ NISTE ODAVNO
Gdje si Kurtche?