Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da nije neki musliman ovo uradio jopet ce nas ispitivati za grin card a nemeres uci u ameriku odma ti gleda ime i prezime
kapitalizam je sam po sebi surov kako za one koji su na vrhu tako i za one koji su na dnu, međutim oni koji su u sredini imaju pritiske odozdo i odozgo i dešava se da realnost zamijeni irealnost i onda zahvaljujući izvještačima ovo postane vijest koja se proda i prodaje da bi svi baljezgarili zašto se dešava to što se dešava.21-i vijek pa i stoljeće je crnje od najcrnjeg srednjeg vijeka pa i stoljeća.
MK ultra..mind control ..istrazite..koji je ovo put da se dešava nešto slčno...illuminati su čudo