Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pustite ih vise da se umiru vjencaju, imaju i oni pravo da budu nesretni u braku...
u miru...
Pa da.
Al najjace od svega sto se stranka zove SPD a ne SDP....al nema veze ;)
Kreteni. Šta će im odluka ili referendum ? Savršeno nikog ne zanima ko s kim spava. Što se mene tiče neka sklapaju brakove sa svinjama.
_""Moj stav je jasan, a on je da ne postoji ljubav prve i druge klase. Ja ne želim drugima uskratiti ono što moja supruga i ja dijelimo", kazao je Schmid." Znaš li ti šta si kazao? :)))) Oni nisu ni blizu takve normalne ljubavi. Ne može se uopće porediti. Njihova ljubav je neprirodna i ogavna. Fuj!
homoseksualci su pravi plin in the ass
Brak je inace zatvor, a ljudi su inace dovoljno naivni da pomislie bilo sta drugo istom... Svako ima pravo da okusi cari(gluposti) zivota... A ovi koji su protiv ovakve odluke su nepismeni supci... Toliko!
sodoma i gomora će imati nastavak i to u 3D
Referendum je majka, ako većina kaže da je tako - tako je....šteta što se kod nas ne smije provodit ni po bilo čemu...
Imam ja plan, samo nećemo ovdje da nas ne skontaju. Sve je to ludo jarane, jedino nas dva normalni...
Dojadilo plaćati porez na pederluk. Nedao Bog nikome ovo zlo, ali se pitam što je sljedeće na redu, brak sa ovcom, psom?
"Ja ne želim drugima uskratiti ono što moja supruga i ja dijelimo", ma ljubi tebe mama pametnog i tolerantnog. da je samo Merkel tako tolerantna