Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je najveci skup mentalnih bolesnika
Ja na ovako malom mjestu nisam vidio vise umobolnika
Ako sam lud, pa boze moj, sta ja tu mogu. Ima ona od Armina Sakovica, kaze ovako: "Biti lud, to ti mogu pruziti; to je lako sa tobom, bas cemo se druziiiti, biti mlad, eh tu sam zakasnio i navrati ponekad da bih to objasnio."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slažem se sa Arnoldom.
Će se vrne :D
Mi sa klixa smo za*** i Jagomir i Sokolac.
a ništa snimi film o ovome i na kraju mu reci " hasta la vista , baby " kad ga rokneš i sve ih spasi
a kad si ti pravio haos po cesti u terminatoru 3 i ona terminatorica ha....
Jebi ga, Arnold, mozda je previse gledao tvoje poucne filmove.
Terminatore dje si bio da spasis ljude
pa normalno,cpwjek ostario a bolje konta od omladinaca ...ccc
sad ce skupit ekipu za expendables i doci u Bosnu po osvetu
I'll be back... reče Arnie
Gdje si Arnolde kućo stara :D
Ima ona od Armina Sakovica, kaze ovako: "Biti lud, to ti mogu pruziti; to je lako sa tobom, bas cemo se druziiiti, biti mlad, eh tu sam zakasnio i navrati ponekad da bih to objasnio."
Hasta la Vista baby!
Luuuuud frajer i to je to. Tu price nema, tu sve staje.
ARNOLDE!? JEL TI ZNAS STA ZNACI LUUUD FRAJER, LUUUD BRATE, ZNACI LUUD. Papir, klinika, fiju fic, arivederci, vaskrsno, tableta, puko, luuuuud, znaci luuuud brate. Ende, bona sera, arivederci, alajhmanet. Kad je neko lud nemos mu nista, on je lud i cao.
Ima ona od Armina Sakovica, kaze ovako: "Biti lud, to ti mogu pruziti; to je lako sa tobom, bas cemo se druziiiti, biti mlad, eh tu sam zakasnio i navrati ponekad da bih to objasnio."