Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada nas neće primiti u EU
Tek kada Dodik i Covic shvate da ne mogu slomiti Bosnu i Hercegovinu, tada može doći do mira i napretka na balkanskim prostorima. Zbog toga podržavamo BIH. Sholz
goouser1652857819 tata ti je takozvan takozvana srbendo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukratko: Ukrajina kao i zemlje ZB nece nikada, ama bas nikada, pristupiti u EU.
realno tamo ni ne pripadaju
@gooUser1652801607 eto Rumunija, Bugarska i Hrvatska bas pripadaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemačka i USA su naši jedini pravi prijatelji u svijetu.
Njima ako bude u interesu ulazimo,a ako ne onda necemo nikada jer nikada necemo ispuniti te uslove. Nije to ni nesto prelose, ja bih radije u NATO da udjemo jer bi to znacilo sigurnost zemlje i privlacenje investicija jer koju god su zemlju primili to se desilo, ali ocito se ni to nece desiti. A stos e tice otvorenog balkana, unutarnje neprijatelje BiH ne bih povezivao sa vanjskim.
jedni ostali i bore se, drugi kidnuli i kraljevski zive sve im besplatno i traze im prioritetne poslove, ko je ovdje lud
EU manje više, uvest će se olakšice razne vremenom. Bitan je NATO, tu treba urgentno upasti
Nećemo ni mi vas primiti u zapadni Balkan😎
Ukrajina nije htjela nikakve vojne baze ili NATO rakete na svojoj teritoriji. Ni zapad ni Ukrajina nisu isli na tu opciju. DJHIKANI LAZU!
Sad kad se EU ogoljava, demontira, ruši, kad je obavezno pelcovanje do smrti, kad se planski zatrpava ilegalnim migrantima Azije i Afrike i kad Amerika gura istu EU u rat sa Rusijom, sada se definitivno treba udaljiti od EU i njene sotonisticke birokratije!!!
Radio sam na baušteli u Njemačkoj. Nijemcu je to sve isto vjerujte Afrikanci, Balkan, Ukrajina itd. Za njih su ljudi Francuzi, Holanđani i tako to.
Ma treba vam hjebat mater, fuj ghovna , dabogda se raspala EU što prije, kao što i hoće. To je oduvijek bio projekt Njemačke, "četvrti Rajh", gdje se na mala vrata, rezolucijama, pokazalo ublažiti krivicu nacističke Njemačke za strahote iz 2. Svjetskog rata i istovremeno se ideološki obračunati sa socijalizmom/ marksizmom. Eto mišljenje, bez ustručavanja i suzdržavanja.
Kakva EU . Tek kad pristupi UK Evropskoj Uniji tad bi trebala i BiH pristupit . BIH se treba orijentisati prema UK a ne prema državicama poput Njemačke
Šolc je ruski igrač, stalno nešto zateže
Baš je suprotno
Europa ravaq napravila je od nas zemlje trećeg svijeta, al glupi smo mi umjesto da ganjamo interes među sobom mi trčimo euroklocevima u zagrljaj.
Ako nas neće Evropa, možda hoće neko drugi
Možda Aziji da se pripojimo? Joj ideja jbt...
Sto u prevodu znaci, necete nikad uc u eu isto ko ostatak balkana.
= Bice te primljeni ali u Limburgu mjesecu