Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni cudo sto se nista ne mozete dogovoriti u Savezu, prvo primate clanice kako stignete i onda dogovarate razlicita pravila za one koje nisu "dostojne" odbrane ili svih prava i onda pravite konfuziju. Ako svaka clanica NATO saveza u slucaju napada moze iskoristiti svoja prava, onda napravite tako, neka Ukrajine u Nato savezu ali i Nato se mora sabrati.
bog me ubio ako je ovaj normalan
Drugim riječima - dobili ste status kandidata kako bismo vam malo podigli moral, ali direktnog sukoba izmedju EU i Rusije neće biti. Samo preko vaših ledja.
Da vidim taj dan kad UKR udje u NATO. Ne preseravajte se. Vi ne odustajete da tu zemlju upropastite kao i nas sto ste sjebali.
Švabo misli da se o svemu može dogovoriti. Ali sa kime se možeš dogovoriti. Sura dođe neki drugi general na vlast u Rusiji i sve ispočetka. Prošla su vremena dogovora. Čovkečanstvo mora sigurno iskrviti da bi se opet počelo dogovarati.
Isti moj profa iz srednje salko, nastranu ovo Ukrajina je prodana bas kao i BIH 1995 godine, zelensky je postavljen na mjesto predsjednika da potpisuje i radi kako mu je naređeno a nagrada su milioni dolara koje će trošiti u egzilu kao da neko ubjedljivo zeli reci idi na lava a ti covojek od 53 kg
Evropska Unija će se raspasti isti način na koji se raspala Jugoslavija a u nekim multietničkim državama (i mi kad bi ušli npr) moglo bi doći do sukoba. VB nije džaba napustila Uniju.
Istina, kao da se stvara Warsaw pakt... Nakon sukoba ako Rusija dobije ici ce ye na stranu Rusije 1960-e ponovno
@VB ima najjacu obavjestajnu sluzbu na svijetu i nisu bez razloga napustili EU. A evo sad se i pokazalo zbog cega.
Sta li ce naši smisliti da ublaže krizu i da nas spreme za dugu i tešku zimu... Možda povećaju sebi jos milju za svaki slučaj....
Biće potpisa u Dejtonu čim zapadni 'spasioci' procijene da im se ova petljavina više ne isplati.