Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avioni su već spremni kao i tenkovi sto su bili, ostalo je umotavanje i politika
Dok babo Atif preko bare ne kaže drukčije.... Tolika ekonomska sila a kako sa njima upravljaju to je strahota.
Aha. A sjeti se da se Ameri cijelog svijeta protiv njih ne bi bojali. Jesi li vidio šta rade u G.I.Joe?
Tek se svabe bude,bice na iducim izborima iznenadjenja. Pocinje se cuti pomalo,njemacka,nijemcima,previse ranih boja,musulmana,induda itd". Svabo kad se probudi svi cemo na spavanje,ko i uvijek.
Ukrajina kad bi zatražila nuklearke od franzuza i amera dali bi, dobise boga oca
Ko ni tenkove 🤣🤣🤣🤣
To ste rekli i za tenkove.
To ste rekli i za tejoove.
Svako zna da hoces, ne znam cemu takva izjava.
Isporučit će zato Locheed i US. Već su najavili. Sve se to mora dopremiti da se deratizuju agresorski pacovi iz nezavisne zemlje.
Morati ce, jer Amerika vlada u Njemackoj. Ovo isto kao prije isporuke tenkova. Prove je rekao ne, pa kasnije da.
E moj Šolce. I kao Rusija će se povući onako od dobre volje, nakon tvog razgovora s Putinom, a slanje tenkova smatraš eskalacijom sukoba. Ti ili si naivan ili si se prodao Putinu.
Govorio je tako i za tenkove pa eno ih.. sad jel ovo namjerno govori da sakrije prave namjere, il on stvarni ovako misli dok amidza Joe ne stisne damu, to jedino nije jasno.