Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU gay klubu je odzvonilo
Evropa ce uz nagovor SAD-a napasti Rusiju uz izgovor da se radi o samoodbrani. Navodno preventivni napad.
Ma da, svaki drugi vojnik u Evropi lakira nokte, jbt. Bas su jezivi na ratistu.
Uz tebe je sve jaca i jaca.
Ovaj ublehaš Bajdenov nije Angeli ni do koljena!
Rusija bi slomila zube na Poljskoj a da ne pricam dalje... Ova prica o potencijalnoj prijetnji Rusije za Evropu je cisto da se mogu slati pare Ukrajini da se ispuni agenda SAD-a. Do skoro nije bio problem sto je Rusija napala Ukrajinu dok je Sjeverni tok 2 bio u funkciji jel da?
Nikada Evropa nece i ne moze biti toliko jaka da se niko ne usudi napasti! Tu su uvijek razliciti ljudi, sa razlicitim tradicijama, misljenjima, obicajima, sklonosti prema drugim nacijama… nikada nece biti slozni!
Ti je idiote slabiš svojim postupcima!
Igrač cionista i satanista.
Evropa propada, uništili ste društvo, pederlukom, nemoralnom, napravili sistem pohlepnih, gdje se ne isplati imati djecu, naselili debile sa istoka, ljudi se ne znaju ponašati, djeca nam se smiju moj reufe
Njemacka nije suverena drzava a jos manje demokratska.Amerikanci drze Njemacku pod svojom kontrolom a cijonisti veliku vecinu njemackih medija.
Koja Evropa nije EU Evropa i ko ce napasti Evropu i kad je iko napao Evropu? U Evropi su u vecini slucajeva se vodili ratovi izmedju zemalja Evrope tako da su najveca pretnja Evropi upravo tvoja drzava i EU drzave na celu sa Engleskom.
Ostalo su nebuloze svakako ali "i kad je iko napao Evropu?" je nesto najgluplje sto sam procitao u skorije vrijeme. Historija iz 5. osnovne stari...
Jedino sta su nebuloze i sta je glupo si ti.Ajde istoricaru reci ko je nypao Evropu samo ne idi u praistoriju preko Mongola i Arapa u Spaniji a nadam se da ti je jasno da je Turska i Evropska zemlja kad ti vec nije jasan kontekst u vezi napadanja,Evrope.
Ovaj Scholz sve vise liči na izraelskog premijera. Ko da su braća blizanci.
OVAJ PRICA O RATU A ZEMLJA SE RASPADA PO SVIM SAVOVIMA.AKO JOS MALO BUDE NECES SE TI TREBAT PUTINA PLASIT DOCE KOD TEBE GRADZANSKI RAT.OD SVABA CES MORAT BJEZAT KOD PUTINA.KOLIKO SAMO FIRMI SE ZATVORILO PRESELILO U DRUGE DRZAVE.NEMA JEVTINE ENERGIJE VISE.SVAKI DAN VAM FIRME SE ZATVARAJU RADNIKE OTPUSTAJU.IMA LI STA ZA IZRAEL STO UBIJAJU NEDUZNU DJECU TO PODRZAVATE.SMRAD..I
Ovo vazi i za nas, ako ne mogu Oruzane Snage mogu kantonalni mupovi, magazini namjenske. Stanovništvo kroz streljacke klubove i lovacka drustva. Samo legalno... Samo naourozanom narodu se ne moze desiti genocid i svako od nas je licno odgovoran da na tom planu uradi sta je u njegovoj moci!