Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Amerkaci zamazu, oci izaperu mozak!? Sta vas ceka u Ukrainu svi ce muziti nista nije dabei sve debelo placa!?
svaki bot, svaki ruZZofil, svaki lizatelj putinovog pakasa ce naplatiti za sirenje mrznje na osnovu religije ili rase, na lazi, na nepostovanje zrtava koji su branili domovinu, ma da je Bosna ili Ukrajina. Svaki ce kad tad naplacivati tu mrznju "mrskog zapada" koji "lobotomizira" koji "nas je zavadio".
Rusija više nikad neće biti ono što je bila, barem što nam se činilo da je bila. Pitanje je da li je uopšte ikad i bila neko i nešto. Kako stvari stoje nije.
KGB je dosao na vlast na krvi, ta banda jako dobro zna sta ih ceka ako ruski narod digne glavu. Zato ocekujem porast gulag i daljnju staljinizaciju KGBstana - PREKRASNO !