Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za godinu vladavine Trump je uspio stvoriti neprijatelje i na južnoj i na sjevernoj granici SAD , a miri se po Aziji sa debelim Kimom.
Ekonomije neprijatelja koje je Trump sada stvorio na sjevernoj i južnoj granici SAD-a, uveliko ovise od SAD-a jer im je to najveće tržište koje imaju za mnoštvo proizvoda, ne samo čelik i aluminijum. Zato je Amerima svejedno za njihovo neprijateljstvo. Neke stvari će u SAD-u biti skuplje ali domaće proizvodnje, i život ide dalje, a neprijateljima ostaje da se poklope ušima.
Znači Kanada je neprijatelj SAD-u?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na slici se prepao kao da mu cvijanovicka hoce da popusi
....hahaha ,originalo .
...Mustafa neko ti jede lajkove ,ovo zadnjih dana nije normalno kako neko jefe lajkove iz klixa.
Za ove amerikance, svako ko ne misli kao oni, je izdajnik.
Ovo je pad USA
oni jebu cijelu planetu, i nije im pravo kada im neko odgvori mjerom kao što je kanada, licmejrni svjetski kriminalci i ubice
Amerika protiv svijeta, svejedno je sta govore iz Bijele kuce, cak i ko je predsjednik... dolar kao svjetska valuta tone, Kina, Rusija, Iran i mnogi u najavi polako prelaze na euro i druge valute. Istovremeno povlace zalihe monetarnog zlats iz USA. Stizu ih kletve miliona ubijenih Iracana, Libijaca, Sirijaca....
o cemu ti govoris. Dolar povecava vrijednost zadnjih par dana.
Ja bi da on taj nož izvadi iz leđa i otkine vam jaja sa njim.
Ima li iko da je normalna i stabilna licnost u toj Trumpovoj vlasti.Izgleda da su mu ti kadrovi jos gori bego da dolaze iz SNSD I HDZ - a
Ameriku niko ne hebe od kako je trump predsednik.
Tako je. Šta god je Amer na sastanku G7 rekao, drugi su samo nezainteresovano odmahnuli rukom, ono u stilu "dosadan si, razguli ba".
@MozdanaPukotina, neka je sataru ako hoce istok i zapad, zivo mi se hebe za Evropu.
--- Trudeau je na konferenciji najavio da će Kanada idućeg mjeseca donijeti mjere odgovora na Trumpovu odluku uvođenja tarifa na čelik i aluminij iz Kanade, Meksika i Evropske unije. Pa, Trumpu ne ostaje ništa drugo nego da u znak osvete Kanadai KIMu ukine tarife na čelik i aluminijum ! :)
Trampo i Erdo su kao blizanci,nevole neistomišljenike
Kiseo ovaj savjetnik.. Nervoza zeluca.😀
Nemizete citavom svijetu,,zavrnuti ruku,,. Nije Kanada,,Saudiska Arabija,da joj nasilu prodate,,oruzija za trista miliardi dolara,,.
jel mogla bolja slika