Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jbt, kako "stručni" savjeti.
Kakva sramota od teksta... Kae bježsambjež....
savjeti tipa, "pazi Mirko metak, hvala Slavko"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pih, a mislila sam da ću saznati nešto novo na ovom članku...
Iako ne volim komentatore koji upletu političare u sve moguće....sada ću postati jedan od njih...... najbolje se sakriti iza sefa tu si sigurica
Ja sam otprilike ovako razmišljala (koliko se sada mogu sjetiti na prvu..): 1. izbjegavati gužve i mjesta okupljanja većeg broja ljudi, jer masa nije sigurnost.. masa je mamac.. 2. kretati se sporednim vijugavim uličicama, prolazima, kraticama, zemljom i parkovima ako ih ima, a zaobilaziti glavne maršute.. 3. kada je čuješ, nije "tvoja".. (tako se govorilo..) 4. znati koji su ti armirani zidovi u stanu (zvuk sve govori) jer oni ipak mogu da zadrže gelere i metke, što znači da su neka vrsta solidne zaštite osim ako uleti pancirka.. I uvijek je bolje biti iza nekoliko pregradnih zidova, nego iza prvog.. 5. Ako bubne u beton, geleri ubiše, ali kada pogodi zemlju i nije strašno.. 6. Bježi od staklenih površina kada puca.. naročito ako su teška vakuum dupla stakla koja te mogu skratiti za glavu ako se sruče na tebe.. .... Snajperi su posebna tema.. itd..itd.. i najvažnije... ako na tom geleru ili metku "piše" tvoje ime, džaba ti sve teorije ovog svijeta..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upisati kurs arapskog..
I brzo podrezati pantole, pustiti bradu da naraste, nauciti nekoliko sura na arapskom i nicice se baciti na koljena zazivajuci alah uekber. To bi moglo djelovati.
jojjjj sto je nekad ruzno biti dama a moras reci " sra..."
Nismo znali , hvala vam mnogo
Pa mogli ste bar postaviti sliku Britanske sluzbe ili jedinice a ne Njemacke policije..!!
Ma ne brate, nosacemo svi rolnu hamer papira pa se kriti iza njeg, kad se završi smotaš, vratiš u futrolu ili gumicom od jaja ga zadržiš i ćao poz. Da se nađe opet.
A sta sa pasosom ???
Meci proolaze kroz staklo...dobro je da sam ovo cuo..ja se konto sakriti na prozoru i glumit sismisa
Joker? :D
Ovo je uputstvo teroristima da pogledaju krije li se neko iza betonskog zida.
probija ciglu, drvo, itd... pa ne koriste valjda onaj snajper ko u rambu 4. barrett m82 50 call https://www.youtube.com/watch?v=ihiLXuqzV0M
Samo cik cak goni i nogama se u guzicu udaraj
jadno.
Jaoooooo kakvi savjeti. Kao da objasnjavaju djeci u vrticu. Posto drzava ne moze ili nece da zastiti svoje gradjane, nama nam druge nego nositi oruzje u torbici, za pojasom i uvijek biti oprezan. U slucaju napada, pucati teroristi po mogucnosti u glavu jer je tako oboren 100%. Svi su oni napunjeni raznim medikamentima i ako bude upucan u tijelo postoji velika mogucnost da ustane i nastavi svoj posao zbog nadrogiranosti i napumpanosti adrenalinom. Kao zombiji su, dok ih ne upucas u glavu stalno ustaju. E ovo su konkretni savjeti.
Ja sam se davno pripremio za napad na svoju sigurnost. Doduse namjera je bila da se mogu odbraniti od lokalnih jalijasa i kriminalaca. Ali kad me napada... potpuno mi je svejedno da li je lokalni jalijas ili dosljo iz Sirije.
Moze i tako, ali ciglu da imas u torbici. Najbolje bi bilo bejzbol palicom pa polako ga obradjivati.
dobri su, u nas bi ti savjetovali da izgovori sehadet ili mumljaš bilo šta što liči na arapski jer većina tih idiota nikad Kur'an nije ni uzela u ruke...
server na kojem se nalazi klix.ba je : ip - 104.20.34.136 GeoIP City Edition, Rev 1: US, CA, California, San Francisco, 94107, 37.769699, -122.393303, 807, 415 a server na kojem se nalazi vijestiummeta.wordpress.com: ip - 192.0.78.13 GeoIP City Edition, Rev 1: US, CA, California, San Francisco, 94110, 37.748402, -122.415604, 807, 415 bas cudno, zar ne?
Sem toga što su u Californiji ništa čudno
kud bas u komsiluku?