Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si lud covjece..
Zatri im trag, Pukovnice! Zapadnjackio zlo moze unistiti samo vatra!
Musolinijevi sljedbenici koji salju svoje sluge da proljevaju krv za njih, dozivjet ce jos jedan poraz u Džamahiriji! Smrt SAD i EU! Smrt imperijalizmu i fasizmu! Sloboda za sve porobljene narode svijeta!
Zasto, vi, urednici ovog portala brisete komentare koji se odnose na sramno i lazno izvjestavanje tv kuce Al Jazeera, da li vi to njih podrzavate i samo od njih \"kupite\" informacije??Jeste li demokrate ili nesto drugo???
Kako me nervira licemjerje zap. zemalja - kao stalo im je da se narod u Libiji ne pati, a u stvari zele da \"poklope\" i libijsku naftu, kao sto su onomad iracku. Covjek nije odmakao daleko od pecinskog - zakon jaceg je mozda izrazeniji nego i tada ...
C. ETNICI NE ODUSTAJU,RADNJE RAVNE SAMOUBOJSTVU. 08:19 AFP -Avion bombardovao područje jugo-zapadno od ipobunjeničkog uporišta Benghazija u jutarnjim satima u subotu i dva stupa dima viđeni dižu se iz ciljane zone .
Sta reci osim NAFTA Iraq, copy-paste
Najjaci su ovi natpisi libijskih gradova na engleskom :) Koji je smisao???
Pukovniče požuri inače ode pola države. Nije da te volim, daleko od toga, ali ako Britanija hoće fajt nije red da njihov dio posla odrade peshmerge.