Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne volim ove duple standarde, lafo musliman, a pije alkohol.. Ali haj\' nea veze, nek\' on ode na džumu namaz i katkad na Bajram namaz, a onda se poslije naroka alkohola kao i ostale Bošnje, pa će mu se pikat\' da je musliman pravi. :)
Kostao ga zivot na zapadu i raskos na kojeg je navikao.
to ovaj matori ruzni? boze sacuvaj, i zakloni, jes ruzan, tesko tom slugi, ovo je neki mazohista, pord toga sto je derpe, ocito.
vole i sampanjac? ama i koktele? pomislis, on priziva kisu pet puta dnevno, pa zato doslo do klimatskih promjena.
jel ovo muslimani piju? i jos se s gu.za? ama, nije moguce, ovo je propaganda. zalosti, ovog sirotana sto ga je sluzio, crne mu sudbine!!!
smrtne kazne, kamenovanja, dzamije i prizivanje kise, to je za glooopu sirotinju, a gledaj perverzije, udarilo mu u glavu, toliko je bogat, al zato nista sirotinji, osim dzamija. Ko zna koliko je ovaj slugu spr.cio, ili zadavio, a da niko nikad nije cuo, nego se desilo u Londonu, pa se otkrilo.
G.o.v.n.a vehabijska
vidi vidi princeva te se piju kokteli te se k.urva, a u svojoj zemlji narodu svom zabranili sve i uveli smrtne kazne za sve moguce
Kako moze saudijski princ da pije koktele kas se zna da je musliman. Ovo kjafiri iz britanije napadaju.
Jedina dobra stvar je sto ce u zatvoru moci zadovoljiti sve svoje homoseksualne potrebe, samo sto ce on ovaj put biti \"tetka\". Svaki covjek ima onoliko veze sa islamom, koliko ima veze sa islamom. Ovaj se ocigledno nije ni u putu sreo sa njim, zato prestanite lupetati gluposti.
idi.ote bolesni ima li ijedan komentar da ga ne povežeš na negativan način sa islamom, jeb.o ti benedikt xi ženu ! ovaj pederčina nema veze sa islamom šljamu ustašški
Kako znas? Da te nije kakav musliman opa.lio, pa ti ostavio trag..........
haha ono ovi sebe nazivaju muslimani??? smijesno stvarno tu kraljevsku porodicu koja se sponzor sekti kao sto su vehabije itd. treba u jamu pobacati sve redom,
zato jevreji deru, samo zato sto je ovo slika arapste kraljevske porodice... tuzno
Sta kazete, nema kod muslica pe-de-ra, to su najvece pe-de-rc-ine i kukavice koje je svijet vidio, da nisu kukavice ne bi svoj narod zalagali gdje god stignu, pi-c-ke najobicnije, zabranio bih ja vama ulazak u EU, pa se fino potamanite.