Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Braća" Arapi pogodili bolnicu, pa eto haj nema veze, da su kojim slučajem Židovi ili Amerikanci pogodili sad bi bilo već 500 komentara u kojima pozivate na klanje istih...iz dana u dan sve više primjera licemjerja...
Ma daj molim te, pogledaj koliko ovaj članak ima komentara, a koliko komentara pokupi svaki negativan članak o SAD-u, to ti sve govori da pojedinci imaju dvostruka mjerila i da odbijaju popljuvati sve jednako. Ako ti misliš da sam ja tu zbog lajkova ili dislajkova, vjeruj mi da se varaš, zaista me zaboli za to. A u člancima koje Klix forsira u kojem prikazuje neke sumnjive investicije, većina komentarora diže Arape u nebesa, samo zato što su iste vjere.
Saudijci su i donijeli vehabizam u BiH a glupi Bošnjo odmah odbacio djedovu vjeru i običaje...zar pustinjaci znaju bolje od nas ? Sve njih treba protjerati i pozatvarati a G.Maoču spaliti.
američka škola ... odmah se to vidi
Fuj poganog naroda, ubijaju nevine ljude i bolnice, prave terorirste, princevi im svercaju drogu, siluju... ko ce njima da sudi???