Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto na aparatima 🤡
gooUser1655360179 ipak si preživio hahahaha
Interesantno kako imaju selektivan pristup onome sto je 'nemoralno'. Ko fol se bore protiv homoseksualizma jer je protiv vjere, a u isto vrijeme se opijaju, drogiraju, kurvaju i upustaju u svaki moguci blud daleko od ociju javnosti, i to je javna tajna. Bas su mi oni olicenje morala nema sta
Pa sta sad, to sto se neki opijaju, drogiraju i sta sve vec ne treba to dozvoliti i dopustiti takve stvari da postanu apsolutno normalne? Logicno da je razumno to javno osuditi, a uvijek je bilo i bit ce drogiranja, alkoholiziranja i raznog nemorala. Ali dok je daleko od ociju javnosti takvih stvari ce biti u manjem procentu sigurno.
Zbog droge i alkohola nijedan narod nije unisten, zbog duginih boja jaste...
kako emabrassing ne vjerujem.. covjece dugine boje su znak veselja a ne homosexualizma
ma ovi arapi su bolestan narod
Bravo isto kao i slovo Z
Svaka čast
Jedini ispravan potez.
Opet se botovi aktivirali? Na svaka cast komentar na fejsu po 500 lajkova ovdje samo dislajkovi? Bravo Klix, sloboda govora i izrazavanja na nivou. Svaka cast Saudijci!
To je konkretna borba, bez ikakvih uvijanja, protiv pošasti, aferim
Kad sam bio jednom poodavno primjetio sam da kod njih postoji neka vrsta straha od homosexulazima za situacije koje su kod nas blago rečeno smiješne. Kod nas je npr. normalno da se dva jarana malo više druže, provode vrijeme skupa....a pri tome nikome ne pada na pamet nikakva glupost....njima je to odmah sumnnjivo.....dosta su sexualizirano društvo.... skroz suprotno od npr. Skandinavije gdje je normalno da i kolegice i kolege spavaju u istoj sobi u vojsci ili policiji.
Najveci broj homosksualaca je upravo u ovim zemljama a o Afganistanu, Iraku i Iranu da ne govorimo a oni igracke otimaju.. kakvi bolesnici.
Duga je Božija blagodat kao i kiša i snijeg i sunce i svjetlost. Duga ne izaziva homoseksualnost, ovo je isključivo u cilju kontrolisanja naroda. Sve radikalne države to rade, stvore jednu veliku babarogu kao što je lgbt i kao bore se protiv toga, da narod ne bi primijetio u kakvom primitivizmu žive, koliko im se prinčevi drogiraju i taslace na račun države itd itd
Drzava koja se boric protiv bolesti koja se sove lgbt svaka cast. Da li su i ove godine obiljezili tzv pride mjesec vjesanjem sa duginim konopcem
znaci flomasteri su zabranjeni
haj hvala Bogu i od njih neko dobro
boykottkatar2022
Svaka čast,aferim