Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako reket mora da plati. Saudijci placaju reket izraelu i americi, zato im ovi nekad jednom u 5 godina malo udovolje.
Ako Iran fasuje ( a hoce ) sledeca je Turska a mozda bas i UAE !!!
Ipak se nesto mora uraditi sa pripadnicima ISIL-a.Moraju negdje da ih prebace.Da im otvore novu destinaciju za ratovanje.
Vehabije proglasile mubarek dan radi ovoga. Slave Trumpovu i Saudijsku odluku. ;)
Spremaju se za rat !!!
ko s'djavolom tikve sadi, o glavu mu se razbiju...
ne mozes da vjerujes ovih cobana.sa.zidovima protiv muslimana
kozojebi za pare ce i vlastitu mater prodat...braca muslimani ali u k...u
arapska stoka, sta drugo reci ...
A kada ti naprave dzamiju tada su korektni i dobri ...
haj ne rise
Kad se hajvani sloze...
I VI STE NA RANG LISTI...
@psi_iznad_ljudi2 Dok od njih kupuju naoruzanje i dok daju reket.Prvi koji sa tim stane ide samar !
Pa logicno da podrzavaju kad im se vjerski pogled na svijet ne slaze , kad skoro sva trgovina je sad-om. Sporazum je bio dobar , izlazkom amerike iz ovog ugovora iran moze ponovno pokrenuti nuklearni program, e tek ste onda najebali .
udari brat na brata
@psi_iznad_ljudi2 nije jarane, gleda se da ostaneš na vlasti sa još cca 100 ljudi, na sve moguće načine, praviš grešku, govorimo samo o elitama... na sve su spremni. Evo Saudije, pobit će na stotine hiljada ljudi ako treba samo da se održe...
Kakav bolan brat na brata , prvo se malo informisi sta su sijje a sta suniti . Ovi iz irana to su marva gora neko svi ostali nesto poput nasih srba zlo nad zlom. Oni sebe samo nazivaju muslimanima , a u sustini razlicito je vjerovanje koje oni tumace.. I daleko su od pravog islama koji mi poznajemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svak svoga konja hvali.